Ολυμπιακός: Πρόβλημα και ο Καμαρά ενόψει Λαμίας

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τη Λαμία, προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα για τον Ολυμπιακό.

Ο Μαντί Καμαρά αισθάνεται ενοχλήσεις και στις δύο γάμπες και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στη Λαμία, κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο μέσος του Ολυμπιακού από τη Γουϊνέα, ο οποίος αποχώρησε στο 35ο λεπτό του αγώνα με την Πόρτο, αντιμετωπίζει πρόβλημα, λόγω της κόπωσης από τα συνεχόμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Οι ενοχλήσεις που ένιωθε στους δικεφάλους, είχαν ως αποτέλεσμα να σφίξουν οι γάμπες του, όπως διαπιστώθηκε από τον ίδιο και το ιατρικό επιτελείο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα δει την κατάσταση του παίκτη και αύριο και κατόπιν θα αποφασίσει αν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του, η οποία με τα τωρινά δεδομένα συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, μπροστά στο φόβο υποτροπής.

Από 'κει και πέρα, αγώνα δρόμου κάνει για να προλάβει το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος έπαιξε με ενοχλήσεις κόντρα στην Πόρτο, ενώ όλα δείχνουν ότι στη Λαμία θα επιστρέψει και ο Μπρούμα, ο οποίος ουσιαστικά προετοιμάζεται για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στις 16 Δεκεμβρίου.

Τέλος, μέσα στις επόμενες ώρες θα φανεί αν θα μπορέσει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και ο Βινάγκρε, ο οποίος παραπονιέται ότι νιώθει ενοχλήσεις.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα