Σφιντέρσκι: Πρόταση της Ουνιόν Βερολίνου στον ΠΑΟΚ, γράφουν στην Πολωνία

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Πολωνία, η Ουνιόν Βερολίνου βρίσκεται γερά στο παιχνίδι της απόκτησης του Κάρολ Σφιντέρσκι από τον ΠΑΟΚ, έχοντας καταθέσει πρόταση στους Θεσσαλονικείς.

Η Μπολόνια κατά τα φαινόμενα δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κάρολ Σφιντέρσκι από τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Σε διαπραγματεύσεις με Μπολόνια για πώληση Σφιντέρσκι

Όπως έγραφε νωρίτερα σήμερα (19/1) το fosonline.gr, οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους ομολόγους τους του «Δικεφάλου του Βορρά» για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα στην πατρίδα του 24χρονου άσου, ο Πολωνός επιθετικός «προκαλεί ζωηρό ενδιαφέρον στη μεταγραφική αγορά. Στο παιχνίδι είναι η Μπολόνια και ένας σύλλογος από την Μπουντεσλίγκα...».

ΠΑΟΚ: Χωρίς Σφιντέρσκι η αποστολή με ΑΕΛ αλλά όχι λόγω επικείμενης μεταγραφής (pic)

Στη συνέχεια αποκαλύπτεται στο ίδιο ρεπορτάζ ότι πρόκειται για την Ουνιόν Βερολίνου, η οποία λέγεται μάλιστα ότι έχει κάνει ήδη πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους για τον ΠΑΟΚ.

Όπως καταλήγει το πολωνικό δημοσίευμα «σύντομα θα φανεί ποια ομάδα θα είναι πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική στις διαπραγματεύσεις...».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα