Ολυμπιακός: Στην Αργεντινή ο Λοβέρα με ενοίκιο 600.000 ευρώ και αγορά 5.000.000 για το 70%

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Ρασίνγκ Κλουμπ για τον δανεισμό του Μάξι Λοβέρα. Το ενοίκιο είναι 600.000 ευρώ και η αγορά του 70% τωνδικαιωμάτων του 5.000.000 ευρώ.

Ακόμη μία υπόθεση παραχώρησης παίκτη που δεν υπολογιζόταν για τη συνέχεια της φετινής σεζόν ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός. Ο δανεισμός του Μάξι Λοβέρα στη Ρασίνγκ Κλουμπ ήταν εδώ και μέρες υπό συζήτηση, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν τον τρόπο για να γίνει αυτή η συνεργασία καθώς και ο παίκτης ήθελε από την πλευρά του να πάει στη συγκεκριμένη ομάδα.

Ο Λοβέρα θα δοθεί δανεικός για ένα χρόνο (έως το τέλος του 2021) στην Ρασίνγκ και η ομάδα της Αργεντινής θα έχει οψιόν αγοράς για την απόκτησή του. Ο 21χρονος άσος είχε πέρυσι αρκετές συμμετοχές στον Ολυμπιακό, αλλά φέτος έπαιξε λίγο και αποφασίστηκε από κοινού να πάει σε ομάδα όπου θα βρει χρόνο συμμετοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δανεισμός θα αποφέρει στον Ολυμπιακό 600 χιλιάδες ευρώ, ενώ το ύψος της οψιόν φτάνει στα 5 εκατομμύρια ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Απομένει η ανακοίνωση της συμφωνίας για τον Λοβέρα, για τον οποίο είχαν ενδιαφερθεί ομάδες από την Βραζιλία, αλλά και από την Πορτογαλία (Ρίο Άβε).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα