Ολυμπιακός- Άρσεναλ: Θα μιλήσει ο Σωκράτης - Το πρόγραμμα της συνάντησης

Με Παπασταθόπουλο η συνέντευξη του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Άρσεναλ. Δεν θα προπονηθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι Άγγλοι. Το πρόγραμμα

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα είναι μαζί με τον Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Πέμπτης (11/3-22.00) με την Αρσεναλ για το Europa League.

Όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η αγγλική ομάδα θα κάνει τη δική της συνέντευξη Τύπου και την τελευταία προπόνηση στο Λονδίνο πριν «πετάξει» για την Ελλάδα, συνεπώς δεν θα προπονηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» την παραμονή του αγώνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

«Τετάρτη 10/3
16:15 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Olympiacos TV και το κανάλι που έχει τα δικαιώματα (COSMOTE TV). Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

18:00 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Ρέντη (ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για το κανάλι που έχει τα δικαιώματα).

Πέμπτη 11/3
22:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Άρσεναλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η συνέντευξη Τύπου της Άρσεναλ είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 10/3 στις 11:00 (ώρα Ελλάδας) με την προπόνηση των Άγγλων να ακολουθεί αμέσως μετά (13:30 ώρα Ελλάδας) στο προπονητικό τους κέντρο».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα