Αρέσει πολύ στον Άρη ο Φαμπιάνο

Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φαμπιάνο έχει μπει στο… στόχαστρο του Άρη που είναι αποφασισμένος να δώσει μάχη για να τον αποκτήσει.

Στα προκριματικά του Champions League η Ομόνοια αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, ενώ στους ομίλους του Europa League τον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης που έκλεψε την παράσταση και τράβηξε πάνω του τα βλέμματα ήταν ο τερματοφύλακας της, ο Φαμπιάνο. Έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και από τότε άρχισαν αρκετοί να ασχολούνται μαζί του.

Ο Φαμπιάνο έχει μπει στο… μάτι ελληνικών ομάδων και ασχολούνται μαζί του εδώ κι αρκετό καιρό. Πριν περίπου ένα μήνα είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι η ΑΕΚ έχει στο… στόχαστρο της τον Βραζιλιάνο πορτιέρε της Ομόνοιας.

Τώρα οι φήμες που έχουν αναπτυχθεί θέλουν τον Άρη να είναι η ομάδα που ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του Φαμπιάνο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κάνει κίνηση για την απόκτηση τερματοφύλακα το ερχόμενο καλοκαίρι και το όνομα του Φαμπιάνο έχει πέσει στο τραπέζι.

Το θέμα είναι ότι ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια έως το καλοκαίρι του 2022. Δεν είναι τόσο απλή η περίπτωση του, διότι οι "πράσινοι" δεν… καίγονται να πάρουν χρήματα. Πάντως οι πληροφορίες θέλουν τον Θόδωρο Καρυπίδη να είναι αποφασισμένος να παλέψει αρκετά την περίπτωση του Φαμπιάνο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα