Ζανό: «Τρελή ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη»

Ο Ζερεμί Ζανό σε συνέντευξη που παραχώρησε θυμήθηκε την "καυτή" ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο παιχνίδι της Σεντ Ετιέν με τον Ολυμπιακό.

Ο Ζερεμί Ζανό είχε κάνει μία σπουδαία καριέρα στη Γαλλία. Είχε την τύχη να παίξει σε αρκετές έδρες και θεωρείται ένας από τους πλέον έμπειρους τερματοφύλακες. Ο παλαίμαχος πορτιέρε παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε και στα γήπεδα που έχει επισκεφθεί.

Έκανε ειδική μνεία σε ατμόσφαιρες που έχει ξεχωρίσει και του προκάλεσαν εντύπωση. Ο Ζερεμί Ζανό στη συνέντευξη του αναφέρθηκε στην έδρα του Ολυμπιακού. Είχε παίξει το 2009 στο 3-1 της Σεντ Ετιέν επί των Πειραιωτών στο "Γ. Καραϊσκάκης" με αποτέλεσμα να του μείνουν αξέχαστα όσα έζησε στο φαληρικό γήπεδο.

«Στην έδρα του Ολυμπιακού για το Κύπελλο UEFA η ατμόσφαιρα πραγματικά ήταν τρελή. Στη Γαλλία μού άρεσε η ατμόσφαιρα στην έδρα της Νις», είπε ο Ζερεμί Ζανό. Και δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ποδοσφαιριστής κάνει εγκωμιαστικά σχόλια για την έδρα του Ολυμπιακού και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα