O Μαρτίνς συντρίβει ντέρμπι και ρεκόρ!

Το 3-1 επί του Παναθηναϊκού ήταν η έβδομη εμφατική νίκη του Πέδρο Μαρτίνς σε ντέρμπι. Η σύγκριση με εντυπωσιακά αποτελέσματα που είχε πετύχει ο Ολυμπιακός με άλλους προπονητές. 

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό σε αυτή την τριετία της παρουσίας του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπλήρωσε μετά το 3-1 επί του Παναθηναϊκού επτά νίκες σε ντέρμπι με μεγάλα σκορ σε βάρος των παραδοσιακών αντιπάλων του Ολυμπιακού στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός με τον Μαρτίνς έχει νίκησει τον Παναθηναϊκό με 3-1 και 3-0, τον ΠΑΟΚ με 3-0 και την ΑΕΚ δύο φορές με 3-0, μία με 4-1 και άλλη μία με το πρόσφατο εντυπωσιακό 5-1 στο ΟΑΚΑ. Ενώ υπάρχει και άλλη μία )όγδοη) καθαρή νίκη με 2-0 επί του ΠΑΟΚ στην περσινή ρεβάνς του Κυπέλλου.

Πιο κοντά σε τέτοια μεγάλα σκορ σε ντέρμπι στη σύγκριση με τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ο Τάκης Λεμονής, με τον οποίο ο Ολυμπιακός είχε συντρίψει την ΑΕΚ με 6-1, τον Παναθηναϊκό με 4-0 και 4-1 (στη Λεωφόρο για το Κύπελλο), αλλά και τον ΠΑΟΚ με 4-2 στην Τούμπα για το Κύπελλο. Ο Λεμονής είχε πολλά γκολ και σε άλλα ντέρμπι, αλλά με τον Ολυμπιακό να δέχεται επίσης αρκετά, όπως τις δύο φορές που επικράτησε 3-2 του ΠΑΟΚ, το 4-3 με την ΑΕΚ, αλλά και το 3-2 κόντρα στην «Ένωση».

Με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο ο Ολυμπιακός νίκησε με μεγάλα σκορ τον ΠΑΟΚ (5-1 και 4-1) και τον Παναθηναϊκό με 4-2 και 3-1. Με τον Ερνέστο Βαλβέρδε είχε το 6-0 κόντρα στην ΑΕΚ και με τον Μίτσελ το 4-0 με τον ΠΑΟΚ και το 3-0 με την ΑΕΚ.

Ο Μάρκο Σίλβα είχε πανηγυρίσει σε μία σεζόν με τον Ολυμπιακό τρεις μεγάλες σε σκορ νίκες σε ντέρμπι, με 4-0 την ΑΕΚ, με 3-0 τον ΠΑΟΚ και με 3-1 τον Παναθηναϊκό. Αναλογικά με τα παιχνίδια του είναι σε επίπεδο Μαρτίνς! Ευρείες νίκες είχαν και άλλοι δύο Πορτογάλοι που δεν έμειναν πολύ, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ (4-0 στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ) και ο Πάουλο Μπέντο (3-0, επίσης την ΑΕΚ).

Ο Πέδρο Μαρτίνς τους έχει ξεπεράσει όλους και σε αυτόν τον τομέα που ανεβάζει το πρεστίζ και τη διαφορά του Ολυμπιακού έναντι των άλλων μεγάλων ελληνικών ομάδων.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα