Συγχαρητήρια Πορτογάλων στον Μπρούμα

Ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομοσπονδίας συνεχάρη δημόσια τον Μπρούμα για τις επιτυχίες του με τον Ολυμπιακό και τη διεκδίκηση του νταμπλ.

Σε μια πρόσφατη έρευνα διεθνούς ινστιτούτου που ασχολείται με το ποδόσφαιρο (στην Ελβετία), ο Μπρούμα αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης του φετινού πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Κάτι, βέβαια, λίγο υπερβολικό καθώς υπήρξαν άλλοι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό με μεγαλύτερη προσφορά, αλλά σίγουρα άκρως τιμητικό για τον 26χρονο άσο που με τα γκολ και τις ασίστ του έδωσε πράγματι σημαντικές λύσεις έως τώρα στον Πέδρο Μαρτίνς και στην πειραϊκή ομάδα.

Με αφορμή αυτή τη διάκριση υπήρξε δημόσια ανακοίνωση συγχαρητηρίων προς τον Μπρούμα από τον πρόεδρο της πορτογαλικής ομοσπονδίας, τον Φερνάντο Γκόμες, ο οποίος επαίνεσε τον ποδοσφαιριστή για τα επιτεύγματά του στην Ελλάδα. Πριν από λίγο καιρό ο Γκόμες είχε συγχαρεί τον Πέδρο Μαρτίνς και τους Πορτογάλους παίκτες του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τίτλου.

Για τον Μπρούμα είναι πολύ σημαντικό ότι βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, καθώς ο επιθετικός που αγωνίζεται δανεικός στον Ολυμπιακό από την Αϊντχόφεν έχει στην άκρη του μυαλού του και την πρόσκληση από τον Φερνάντο Σάντος για το EURO 2021. Κάτι σαφώς πολύ δύσκολο αφού προηγούνται άλλοι (βασικά παίκτες που αγωνίζονται σε αυτή τη θέση σε ομάδες της Premier League), αλλά ο Μπρούμα είναι ποδοσφαιριστής τον οποίο έχει καλέσει στο πρόσφατο παρελθόν ο Σάντος στην εθνική Πορτογαλίας.

Συνεπώς είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει αυτές τις λίγες πιθανότητες, γνωρίζοντας ότι μπορεί να αυξηθούν με την πολύ καλή παρουσία του στα εναπομείναντα ντέρμπι της Super League αλλά κυρίως στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, στις 22 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα