Ο Μασούρας, η Λεωφόρος και ο τελικός!

Η χαμένη ευκαιρία της ισοφάρισης για τον Ολυμπιακό από τον Γιώργο Μασούρα στην ήττα από τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο, η ευκαιρία για... δεύτερη ρεβάνς και η επαφή με τα δίχτυα ενόψει τελικού. 

Στο ντέρμπι της κανονικής περιόδου της Super League στη Λεωφόρο τον περασμένο Φλεβάρη, ο πρωταθλητής και επίδοξος νταμπλούχος Ολυμπιακός είχε αιφνιδιαστεί από τον Παναθηναϊκό, είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με δύο γκολ, μείωσε με τον Ελ Αραμπί, πίεσε ασφυκτικά για την ισοφάριση και είχε μεγάλη ευκαιρία για να το πετύχει με τον Γιώργο Μασούρα.

Λίγες μέρες αργότερα ο διεθνής άσος είχε πάρει την πρώτη... ρεβάνς (όχι από τον Παναθηναϊκό αλλά από τον εαυτό του), πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού επί της Αϊντχόφεν, το οποίο είχε τελικά αποδειχτεί καθοριστικό για την πρόκριση με μεγάλο πρωταγωνιστή του επαναληπτικού στην Ολλανδία τον Αχμέντ Χασάν.

Ο Μασούρας έχει τώρα την ευκαιρία για μια δεύτερη ρεβάνς, αυτή τη φορά από τον ίδιο τον Παναθηναϊκό, στο ίδιο γήπεδο. Εφόσον ο Μαρτίνς αποφασίσει να τον χρησιμοποιήσει είτε από την αρχή είτε ως αλλαγή στη διάρκεια του αυριανού (16/5-19.30) ντέρμπι με το οποίο ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα.

Ένα γκολ απέναντι στους «πράσινους» θα είναι ιδανικό για τον επιθετικό του Ολυμπιακού ώστε να συνεχίσει τη... ροή που ξεκίνησε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο με το γκολ του έδωσε τη νίκη στην ομάδα του πριν από τη φιέστα. Ο Μασούρας είχε να βρει δίχτυα στα έξι προηγούμενα παιχνίδια και τώρα που «πήρε ξανά μπροστά» στόχος τους είναι να το συνεχίσει μέχρι (και) τον τελικό του Κυπέλλου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα