Στη Σλοβενία για προετοιμασία η Νέφτσι

Τελικά στη Σλοβενία προετοιμάζεται η πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού, Νέφτσι Μπακού. Τα φιλικά της ομάδας από το Αζερμπαϊτζάν.

Ενώ αρχικά είχε κανονιστεί να κάνει στην Αυστρία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η Νέφτσι Μπακού, πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στη β' προκριματική φάση του Champions League, το πλάνο άλλαξε και η αποστολή μετέβη στη Κράνισκα Γκόρα της Σλοβενίας όπου θα μείνει έως το τέλος του μήνα.

Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν θα παίξει στις 7 και 14 Ιουλίου με την Ντιναμό Τιφλίδας για την α προκριματική φάση (το πρώτο ματς στη Γεωργία, η ρεβάνς στο Μπακού) και ο νικητής του ζευγαριού θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού.

Έως τότε η Νέφτσι θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες την Ολίμπια Λιουμπλιάνα την Δευτέρα (21/6) και στις 29 του μηνός την Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ θα δώσει ακόμη ένα φιλικό στις 25 Ιουνίου με αντίπαλο που δεν έχει προς το παρόν φιξαριστεί.

Έτσι δεν θα υπάρξει η δυνατότητα στο σταφ του Μαρτίνς να δουν επί αυστριακού εδάφους κάποιο φιλικό της συγκεκριμένης ομάδας, με την «κατασκοπεία» να μετατίθεται για τους αγώνες με την Τιφλίδα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα