Αποκάλυψη Μοντάλι για τον «κόκκινο» εφοπλιστή που αγοράζει τον Παναθηναϊκό

O Τζιανπάολο Μοντάλι αποκάλυψε τη σχέση που έχει ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης με τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Ο Ιταλός τέως προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Τζιανπάολο Μοντάλι μίλησε στο «Έθνος της Κυριακής» για τον Βίκτωρα Ρέστη και την ανάμιξη του στην αλλαγή ιδιοκτησίας στον Παναθηναϊκό. Ο Μοντάλι, είπε αυτό που αρνείται ως τώρα ο εφοπλιστή, ότι δηλαδή συνεργάζεται με τον Παϊρόζ Πιεμπονσάνγκ για να αναλάβουν την ΠΑΕ.

«Όλοι ξέρουν πως είναι Ολυμπιακός αλλά κάνει μεγάλη προσπάθεια για να βοηθήσει ένα σημαντικό κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού. Δεν θα βάλει τον επιχειρηματικό εγωισμό του, την φήμη του και τα χρήματα του για να αποτύχει» τόνισε ο Μοντάλι.

Και πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο μέγεθος όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη. Στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο αυτό που μετράει είναι οι αξιόπιστες επενδύσεις και τα σοβαρά επιχειρηματικά πλάνα. Οι οπαδοί το βλέπουν συναισθηματικά αλλά οι αγορές και ο ανταγωνισμός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο δεν χωρά συναισθηματισμούς».

Και κατέληξε: «Είδατε πόσο χαμηλά έφτασε ο Παναθηναϊκός. Αυτό επηρέασε τον ελληνικό αθλητισμό. Το εγχείρημα του κυρίου Ρέστη με τον Πιεμπονσάνγκ είναι πολύ σημαντικό και αξίζει συγχαρητηρίων».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα