Σεμέδο: Συνελήφθη και ο 40χρονος Νιγηριανός

Συνελήφθη και ο 40χρονος Νιγηριανός που κατηγορείται μαζί με τον Ρούμπεν Σεμέδο για ομαδικό βιασμό 17χρονης.

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αρχές και ο 40χρονος Νιγηριανός που φέρεται να είναι ο συνεργός του Ρούμπεν Σεμέδο. Οι δυο τους αντιμετωπίζουν την κατηγορία για ομαδικό βιασμό 17χρονης.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, αλλά οι αρχές αναζητούσαν τον φίλο του. Τελικά συνελήφθη και αυτός για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης έπειτα από τη δικογραφία που σχημάτισε η αστυνομία.

Ο 40χρονος Νιγηριανός αναμένεται να προσαχθεί την Τρίτη (31/8) στην Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Σεμέδο, ο οποίος πήρε προθεσμία για την ίδια μέρα.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο ποδοσφαιριστής αρνείται όσα του αποδίδονται και φέρεται να επικαλείται στοιχεία που ενισχύουν την θέση του. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο δικηγόρος, κ. Σταύρος Γεωργόπουλος, που εκπροσωπεί τον κατηγορούμενο, δήλωσε πως ο εντολέας του αρνείται την κατηγορία και τόνισε πως «όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία». Επεσήμανε επίσης, πως η καταγγέλλουσα είπε στον ποδοσφαιριστή πως είναι 19 ετών, συμπληρώνοντας πως «αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά τα πράγματα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα