Μήνυμα του Τιάγκο Σίλβα για τον Σεμέδο

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Τιάγκο Σίλβα με μήνυμα του στο instagram θέλησε να δείξει ότι είναι στο πλευρό του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Τιάγκο Σίλβα έχει αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό καθώς συνεχίζει την καριέρα του στη Βιτόρια Γκιμαράες. Ο Πορτογάλος χαφ διατηρούσε εξαιρετική σχέση με τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό 17χρονης όπως η ίδια έχει καταγγείλει.

Μέσω του instagram ο νυν ποδοσφαιριστής της Γκιμαράες θέλησε να στηρίξει τον Πορτογάλο στόπερ. Σχόλιο στην ανάρτηση του Τιάγκο Σίλβα έκανε και ένας ακόμη πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Μπρούμα.

Αναλυτικά ο Τιάγκο Σίλβα έγραψε:

«Δεν θέλω να σχολιάσω το θέμα, γιατί είναι λεπτό και γιατί πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά που πρέπει. Αυτή η δημοσίευση είναι μόνο και μόνο για να δείξω τη στήριξή μου σε ένα φίλο, ο οποίος έχει καλοσύνη και καθαρή καρδιά και δεν είναι ικανός να βλάψει κανέναν.

Το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι ο Ρούμπεν και η οικογένειά του να ξέρουν ότι οι φίλοι του είναι εδώ και πιστεύουν στην αθωότητά του. Είμαι μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου αδερφέ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα