Ξεφούσκωτες οι ρεζέρβες του ΠΑΟΚ

Με προβλήματα στην άμυνα ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-1 από την Άντβερπ σε φιλικό που έγινε στην Ολλανδία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε πολλούς αναπληρωματικούς και παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Λάμπρου βρέθηκε στο τέλος ηττημένος με 3-1.

Η Άντβερπ προηγήθηκε στο 16΄με σουτ του Οπαρέ. Ο ΠΑΟΚ απάντησε με πλασέ του Λάμπρου στο 30΄ αλλά πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Μπολινγκί έγραψε το 2-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 59΄με γκολ που σημείωσε ο Οβούσου.

Στο 69' ο Γιαταμπαρέ είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 82' ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρία με τον Χατσερίδη και εκείνος προσπάθησε να σουτάρει εξ επαφής αλλά ο πορτιέρε των Βέλγων έδιωξε ενστικτωδώς. Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμούς, είχε ένα ακόμη σουτ με τον Κίτσιου αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι στο τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ: Ρέι (46' Γλύκος), Κίτσιου, Μαλεζάς, Χατσερίδης, Μπαλογιάννης, Χαρίσης, Σάκχοφ, Ουάρντα (76' Λύρατζης), Λάμπρου, Ζαμπά (76' Λημνιός), Μυστακίδης

Αντβέρπ: Μπολάτ (73' Τέουκενς), Οπάρε (73' Σαντί), Ματέους, Αρσλάναγκιτς, Χαΐρεμανς (73' Ναζαρίνα), Βιντέκερ (80' Μπερνιέρ), Χαρούν, Γιαταμπαρέ, Ροντρίγκες (80' Νιανγκαντού), Μπολίνγκι (73' Γκαντρί), Ατσεαμπόνγκ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα