Ολυμπιακός: Το ξέσπασμα του Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είχε κάνει χατ-τρικ στο περσινό ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και ετοιμάζει τα «όπλα» του για την φετινή πρεμιέρα. 

Για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί το φετινό καλοκαίρι είχε αρκετά προβλήματα και ειδικά η περιπέτειά του με τον κορονοϊό που - όπως και αρκετούς άλλους παίκτες του Ολυμπιακού - πήγε πίσω την προετοιμασία τους και τη σταθερότητα σε υψηλό επίπεδο απόδοσης. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι ο Μαροκινός πρώτος σκόρερ της τελευταίας διετίας του Ολυμπιακού και της Super League ανεβάζει διαρκώς ρυθμό και από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζεται όλο και πιο έτοιμος. Με στόχο φυσικά να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τώρα που αρχίζει η επίσημη περίοδος, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει στο πρωτάθλημα και να έχει άμεσα και την πρώτη υποχρέωσή του στον όμιλο του Europa League.

Παρόλο που ο Ελ Αραμπί δεν ήταν παρών σε όλα τα προκριματικά παιχνίδια της ομάδας παραμένει ο πρώτος σκόρερ της. Μαζί με τον Μαντί Καμαρά είναι οι παίκτες που έχουν βάλει από δύο γκολ για τον Ολυμπιακό, με τον Μαροκινό να σκοράρει με πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε στη ρεβάνς με την Λουντογκόρετς και να προσθέτει ακόμη ένα κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Την Κυριακή (12/9) θα είναι πρωταγωνιστής και στο ματς με τον Ατρόμητο, στην πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό να περιμένει πολλά από έναν παίκτη που εδώ και καιρό δεν βοηθά μόνο στην εκτέλεση, αλλά και στη δημιουργία. Έχοντας έναν ιδιαίτερο ρόλο στο πλάνο του Μαρτίνς, παίζοντας και μακριά από την περιοχή και περνώντας πολλές πάσες στους συμπαίκτες του.

Ο Ελ Αραμπί σίγουρα θα θυμάται ότι απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα είχε κάνει φανταστικό ματς πριν από σχεδόν ένα χρόνο (Οκτώβρης ήταν τότε, πέμπτη αγωνιστική) όταν είχε σκοράρει τρεις φορές στο δεύτερο ημίχρονο (το πρώτο είχε μείνει στο 0-0) και είχε πρωταγωνιστήσει στο επιβλητικό 4-0 της ομάδας του. Αντίστοιχα καλό ματς θα επιχειρήσει και τώρα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μαροκινός είναι την τελευταία διετία ο μοναδικός παίκτης από το τωρινό ρόστερ που έχει βάλει γκολ επί του Ατρομήτου. Πέρυσι είχαν σκοράρει ο Χασάν με τον Μπρούμα και πρόπερσι ο Ποντένσε, ο Σουντανί και ο Χασάν (με το γκολ στο 90' στο Περιστέρι). Πριν από τρία χρόνια είχαν βάλει γκολ στον Ατρόμητο παίκτες που συνεχίζουν στον Ολυμπιακό, ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης.

Μέχρι το περσινό χατ-τρικ με τον Ατρόμητο, ο Ελ Αραμπί επίσης δεν είχε πάρει πολλή φόρα στις αρχές της σεζόν. Είχε βάλει έως τότε τρία γκολ, το κρίσιμο με την Ομόνοια στα play off του Champions League και στο πρωτάθλημα είχε σκοράρει από μία φορά κόντρα σε ΠΑΣ και Παναιτωλικό. Το ξέσπασμά του το είχε κάνει με τους Περιστεριώτες. Για τον σπουδαίο σκόρερ να προσθέσουμε ότι θέλει ακόμη τρία γκολ για να φτάσει τα 60 με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς έως τώρα έχει 57 σε 105 συμμετοχές.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα