Ο Σωκράτης ενθαρρύνει... ελληνικά τον «κολλητό» του Τζάκα

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δίνει κουράγιο με μια ευχή καθαρά... ελληνική στον φίλο του από την Άρσεναλ Γκρανίτ Τζάκα που προσπαθεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Τι έγραψε ο άσος του Ολυμπιακού. 

«Come on malaka»!

Με αυτή την παρότρυνση ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι δίπλα στον Γκρανίτ Τζάκα, καλό φίλο του από την κοινή θητεία τους στην Άρσεναλ, ώστε να τον βοηθήσει από την πλευρά του να ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο πρόσφατο ντέρμπι εναντίον της Τότεναμ.

Ο διεθνής Ελβετός μέσος θα μείνει για κάποιους μήνες εκτός δράσης και ήδη ξεκίνησε την αποθεραπεία του, ποστάροντας ένα μήνυμα για τη δουλειά που κάνει ώστε να επιστρέψει δυνατός στην αγωνιστική δράση.

Ανάμεσα στις πολλές ευχές που έχει δεχτεί είναι και αυτή από τον αμυντικό του Ολυμπιακού, με καθαρά... ελληνικό στιλ και με μία λέξη που προφανώς είχε μάθει ο Σωκράτης στον Τζάκα όταν ήταν συμπαίκτες στην Άρσεναλ. Μια φιλία που διατηρείται ακόμη και ο «Πάπα» συμπαραστέκεται με ξεχωριστό τρόπο στον συνάδελφό του.

Παρόμοιο σχόλιο με την ίδια λέξη είχε κάνει και παλιότερα ο Σωκράτης στον Τζάκα επειδή ανέβαζε καθημερινά φωτογραφίες στο Instagram, («πήγαινε για ύπνο, όλο φωτογραφίες ανεβάζεις») και είχε γίνει χαμός στην Αγγλία, με τον άσο του Ολυμπιακού να αποθεώνεται από τους φίλους της Άρσεναλ. Κάποιος οπαδός της μάλιστα είχε γράψει ότι τέτοιοι παίκτες σαν τον Παπασταθόπουλο θα πρέπει να γίνονται αρχηγοί στη συγκεκριμένη ομάδα...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα