Διπλασιάζει την προσφορά της για Πιάνιτς η Σίτι

Μετά το «όχι» της Γιουβέντους στα 50 εκ. της Σίτι για τον 28χρονο Βόσνιο, οι διοικούντες την ομάδα του Μάντσεστερ επανέρχονται με τα διπλάσια χρήματα!

Την ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στο μακρινό Σικάγο των ΗΠΑ δίνοντας φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο International Champions Cup, η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου παίζει τα... ρέστα της σε μεταγραφικό επίπεδο για την περίπτωση του Μιραλέμ Πιάνιτς.

Πριν από λίγες μέρες η αγγλική πλευρά εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπές «όχι» από τη Γιουβέντους στην πρόταση ύψους 50 εκατ. ευρώ που είχε κάνει για την απόκτηση του Βόσνιου χαφ, ωστόσο η Σίτι όχι μόνο δεν τα παρατάει, αλλά επανέρχεται με τα διπλάσια χρήματα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, η διοίκηση των «πολιτών» είναι έτοιμη να προσφέρει 100 εκατ. ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον 28χρονο μέσο της Γιούβε. Μένει να δούμε αν η μεταγραφή πραγματοποιηθεί όντως, ή αν θα χρησιμεύσει στον Πιάνιτς ώστε να ζητήσει νέο, μεγαλύτερο συμβόλαιο από τον ιταλικό σύλλογο...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα