Άρης και Ατρόμητος, οι οποίοι δέχθηκαν 5 και 6 γκολ σε μια εβδομάδα, έστειλαν τον ΠΑΟΚ στο -10!

Κάτι παραπάνω από εμφανής είναι η αγωνιστική κατάρρευση του ΠΑΟΚ, ο οποίος καλείται να συνεχίσει τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα βλέποντας την κορυφή να απομακρύνεται...

Πριν βγει ο Νοέμβρης ο ΠΑΟΚ έμεινε δέκα βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας. Ρόλο σε αυτό έπαιξαν φυσικά οι διαδοχικές ήττες από Ατρόμητο και Άρη. Σε κανένα από τα δύο παιχνίδια δεν σκόραρε η ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία μετράει ήδη 4 ήττες στα πρώτα 11 παιχνίδια (οι 3 στις τελευταίες 5 αγωνιστικές).

Το εντυπωσιακό είναι ότι μία εβδομάδα αφότου ο Ατρόμητος νίκησε τον ΠΑΟΚ, δέχθηκε 6 γκολ στην Τρίπολη (6-2 ο Αστέρας) και συνδυαστικά μοιάζει απίστευτο ότι μια εβδομάδα πριν ο Άρης είχε δεχθεί 5 γκολ στο γήπεδό του από τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-5).

Απέναντι, λοιπόν, σε αυτές τις δύο ομάδες που δέχθηκαν αθροιστικά 11 γκολ σε μία εβδομάδα, η επίθεση του ΠΑΟΚ έμεινε στο μηδέν (!) και δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας σε κανένα από τα δύο ματς.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε να χάσει εντός έδρας από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (12 Σεπτεμβρίου), όταν τον κέρδισε ο ΠΑΣ Γιάννινα επίσης 0-1.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα