Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

 Ο Χρήστος Μεγγλίδης σχολιάζει την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Λεγανές

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: Όταν χρειάστηκε - στο σουτ του Καρίγιο - ήταν σε ετοιμότητα. Ξεκίνησε με ένα εύκολο λάθος, αλλά το ξεπέρασε χωρίς πρόβλημα. Γενικά πάντως δεν είχε πολλή δουλειά.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Πολύ μαχητικός στο πρώτο ημίχρονο εξουδετέρωσε τον Ρολάν και πήρε επιθετικές πρωτοβουλίες. Στο δεύτερο δεν ανέβηκε πολύ.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Ήταν διαρκώς πάνω κάτω στην πλευρά, δεν απέφυγε κάποια λάθη, ενώ του έλειπε κάποιες φορές η αποφασιστικότητα στην επίθεση.

ΜΙΡΑΝΤΑ: Τα πήγε καλά στο μαρκάρισμα του Καρίγιο, είχε ψύχραιμες αντιδράσεις και σωστές τοποθετήσεις.

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε κανένα πρόβλημα, στη συνέχεια κουράστηκε και έχασε δύο φορές τη θέση του σε καίριες φάσεις.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Κράτησε καλά τη θέση του, είχε αρκετά κοψίματα και κυκλοφόρησε σωστά το παιχνίδι.

ΚΑΜΑΡΑ: Βρέθηκε πολλές φορές σε κατάσταση τελικής προσπάθειας αλλά ήταν «τρακαρισμένος» και άστοχος. Έδωσε μάχες και έτρεξε πολύ στο κέντρο.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Πήρε πρωτοβουλίες, γύριζε αρκετά, πολλά πράγματα δεν του πέρασαν, αλλά ήταν από τους καλύτερους.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ ορεξάτος να «δείξει» στην παρθενική συμμετοχή του μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Πολλές προσπάθειές του ήταν χαρακτηριστικές της αξίας του. Άλλες δεν έπιασαν.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Εξαιρετική επαφή με την μπάλα, ωραίες συνεργασίες σε επιθέσεις, αλλά έχει κι άλλα να δώσει.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Μαρκάρει και στον...ύπνο του, βρίσκεται παντού στο γήπεδο, έχει μεγάλο πείσμα σε κάθε ενέργεια. Δεν μπήκε πολύ στις φάσεις για να απειλήσει.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα