Ο Ντουρμισάι έβαλε δύσκολα στον Απόλλωνα

Πιο έτοιμος ο Πανιώνιος νίκησε τον Απόλλωνα με 1-0 σε φιλικό που έγινε στη Ριζούπολη.

Ο Ζοζέ Ανιγκό έδωσε ευκαιρία σε όλους τους παίκτες του σε αντίθεση με τον Βαλεριέν Ίσμαελ που έκανε μόνο πέντε αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ντουρμισάι στο 44’, εκμεταλλευόμενος την κακή εκτίμηση του Χουάντερσον μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Σπιριντόνοβιτς.

Ο Πανιώνιος θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ στο 33΄αλλά το εντυπωσιακό φάουλ του Ντουρμισάι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο 47’ ο Πανιώνιος είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία για να σκοράρει με τους Κούρντι και Μασούρα. Ο Απόλλων απείλησε σε δύο περιπτώσεις, στο 40’ με τον Μπετινέλι και στο 61’ με τον Πετσόνι.

Διαιτητής ήταν ο Μανούχος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χουάντερσον, Πετσόνι, Κοντοές, Κύργιας, Τζανετόπουλος, Στάθης, Σούλτς, Γκονζάλες, Μπετινέλι, Χέλβε, Μάντζιος. Έπαιξαν και οι Γκίνο, Βαφέας, Βλάχος, Καλλέργης, Ρώσσης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μανοϊλοβίτς, Ντομίνγκες, Κούρντι, Ντε Ταντέο, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Μασούρας, Κεϊτά, Κότσιτς, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι. Έπαιξαν και οι Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σίντι Άλι, Καμαρά, Σεράφ, Άλμπεργκ, Παπαγεωργίου, Μίκο


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα