Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, 2-0 τον Άρη στην παράταση του τελικού!

Με γκολ του Γκιτέρσου στο 92' και του Γκούμα στο 123' ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Άρη στον μεγάλο τελικό Κ17 της Super League και αναδείχθηκε πρωταθλητής!

Τον τέταρτο τίτλο του στην ιστορία του πρωταθλήματος Εφήβων Κ17 της Super League πανηγυρίζει από το απόγευμα της Τετάρτης ο ΠΑΟΚ!

Οι «ασπρόμαυροι» τα βρήκαν... σκούρα απέναντι στον αξιόμαχο Άρη στον μεγάλο τελικό του Πανθεσσαλικού, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και να οδηγούνται στην παράταση.

Εκεί ο ΠΑΟΚ με γκολ των Γκιτέρσου στο 92' και Γκούμα στο 123' έφτασε στη νίκη με 2-0 και κατέκτησε δίκαια την κούπα του πρωταθλητή!

ΑΡΗΣ (Κώστας Καζάνας): Καρακασίδης, Σεβαστίδης, Κράνιας (72' Τόλα), Τσομπανίδης, Τανούλης, Καρυπίδης (72' Καλτσάς), Μακρής, Αλμύρας, Αμπεριάδης (88' Δήμου), Τσαλίκογλου (54' Κατραντζής), Σταυρόπουλος (98' Κοντονικολάου).

ΠΑΟΚ (Πέτρος Τσιαπακίδης): Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Φίλων, Πασαχίδης, Σνάουτσνερ, Αδάμ (87' Βασιλειάδης), Κοττάς, Γκιτέρσος (120' Καστίδης), Γκούμας, Τζίμας (110' Πολιτάκης).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα