Σρνα: «Ο Ολυμπιακός πρότεινε να μας δώσει το προπονητικό του κέντρο»

Ο Ντάριο Σρνα μίλησε για το φιλικό της Σαχτάρ Ντόνετσκ με τον Ολυμπιακό και αποκάλυψε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρότεινε στους Ουκρανούς να μείνουν για δύο μήνες στην Ελλάδα.

Ο Ντάριο Σρνα είναι ένα σύμβολο για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Είναι ένας άνθρωπος που πήγε στην ομάδα στα 21 του χρόνια και έμεινε εκεί 15 χρόνια. Έκανε ρεκόρ συμμετοχών με τη φανέλα της Σαχτάρ, αφού έπαιξε σε 536 παιχνίδια και τώρα έχει αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή. Με τη Σαχτάρ έχει κατακτήσει 10 πρωταθλήματα και για τον κόσμο της είναι ένας άνθρωπος που υπηρετεί τον σύλλογο για δύο δεκαετίες.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι έχει ζήσει περισσότερο στην Ουκρανία παρά στην Κροατία. Μίλησε στην dailymail.co.uk για το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ. Αρχικά στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του από το 2014. Τότε έφυγε από την περιοχή του Ντονμπάς όταν και ξέσπασαν οι συγκρούσεις με τους Ρώσους αυτονομιστές. Έχει χρησιμοποιήσει ως έδρα το Λβιβ, το Χάρκοβο και το Κίεβο και φυσικά είναι δύσκολο για έναν σύλλογο να φεύγει από την πόλη του. Ο Κροάτης παλιός μπακ μίλησε και για το φιλικό με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον γιο του μόλις δύο μέρες πριν και συμφωνήσαμε να παίξουμε το παιχνίδι. Όλα τα χρήματα θα σταλούν στην Ουκρανία, οπότε τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον ιδιοκτήτη. Μας πρότεινε μάλιστα να μείνουμε στην Ελλάδα για δύο μήνες και θα μας κάλυπτε όλα τα έξοδα και θα μας έδινε το προπονητικό κέντρο. Αρκετοί πρόεδροι χρησιμοποίησαν την κατάσταση για να δεχτούν παίκτες δωρεάν, αλλά δεν το έχει κάνει αυτό», είπε ο Ντάριο Σρνα.

Ο Κροάτης αποκάλυψε πως η ομάδα του έχει επτά ποδοσφαιριστές δανεικούς από τη Μαριούπολη και ότι αγωνίστηκαν όλοι κάνοντας μία προπόνηση. «Όταν τους ρώτησα αν είναι έτοιμοι να παίξουν μου είπαν: "Ντάριο, είμαστε Ουκρανοί. Είμαστε έτοιμοι για όλα"», ανέφερε ο Ντάριο Σρνα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα