Σε απολογία κλήθηκαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για τα επεισόδια στην Καλλιθέα

Ο αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία τις δύο ομάδες όπως και για τα επεισόδια που έγιναν στο Μετς.

Σε απολογία κάλεσε ο αθλητικός δικαστής τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τα επεισόδια που έγιναν στην Καλλιθέα. Να θυμίσουμε πως μετά την λήξη του προημιτελικού Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών ανάμεσα σε Εθνικό και Παναθηναϊκό(21/02) οπαδοί των «πρασίνων» επιτέθηκαν σε σύνδεσμο των Πειραιωτών στην Καλλιθέα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Δικαστής καλεί σε απολογία την Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 10.30: Το σωματείο ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα Ο.Φ.Π.Φ ΕΘΝΙΚΟΣ – Α.Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που διεξήχθη στις 21.02.2018 στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών.

Το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα Ο.Φ.Π.Φ ΕΘΝΙΚΟΣ – Α.Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που διεξήχθη στις 21.02.2018 στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών. Το σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα ΑΣ Άρης – Α.Ο Ορεστιάδας που διεξήχθη στις 24.02.2018 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα