ΕΠΟ: «Πάσα στα παιδικά χαμόγελα» (video)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σχολικό πρόγραμμα της ΕΠΟ «Πάσα στα Θρανία» στα κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Ζωγράφου.

Στην αναπτυξιακή δράση που οργάνωσε και υλοποίησε η Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου, συμμετείχαν εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες Στ’ Δημοτικού των Σχολείων του Ζωγράφου.

Η δράση που αφορά τα σχολεία του Δήμου Ζωγράφου πραγματοποιήθηκε σε δύο διαστήματα: Αρχικά μαθητές και εκπαιδευτές συγκεντρώθηκαν 1 και 2 Ιουνίου, ενώ η δράση ολοκληρώθηκε στις 8 του μήνα με πάνω από 600 συμμετοχές συνολικά, πάντα σε συνεργασία με τον Δήμο Ζωγράφου.

Στις δράσεις των τεσσάρων ημερών συμμετείχαν και μίλησαν στα παιδιά ο Τεχνικός Διευθυντής Κώστας Τσάνας, ο Grassroots Manager Χρήστος Σίσκος και οι εκπαιδευτές Ποδοσφαίρου Σάλας, Στέφανος Σοϊλεμές και Γιώργος Βασάλος, οι οποίοι προέβαλαν στα παιδιά βίντεο για το «Ευ Αγωνίζεσθαι», έπαιξαν μαζί τους παιχνίδια, συμμετείχαν σε αγώνες επίδειξης και μοίρασαν πλούσια δώρα.



Μια από τις πιο σημαντικές πάσες στην καριέρα της έδωσε και η ποδοσφαιρίστρια της Εθνικής Γυναικών, Μαρία Καπνίση, η οποία τίμησε με την παρουσία της την δράση του προγράμματος τονίζοντας στα παιδιά ότι «Το ποδόσφαιρό είναι πάνω από όλα χαρά και απευθύνεται σε όλους».

Η ΕΠΟ υπολογίζει ότι το πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία» έχει απευθυνθεί την φετινή χρονιά σε περισσότερους από 4.500 μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού και Γυμνασίου μέσω της αγαστής συνεργασία της Ομοσπονδίας με τους αρμόδιους φορείς και το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας προς όφελος του παιχνιδιού και της κοινωνίας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα