Και τώρα Μαρακανά για τους Νέους του Ολυμπιακού

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έχει μπροστά της ακόμα μία πρόκληση, αφού το καλοκαίρι θα κληθεί να παίξει στον τελικό του Διηπειρωτικού με αντίπαλο τη Φλαμένγκο.

Στη Νιόν η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έγραψε Ιστορία κατακτώντας το Youth League επικρατώντας με το καθαρό 3-0 της Μίλαν στον τελικό. Τα παιδιά του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου ήταν πολύ καλύτερα από τους «ροσονέρι» και δίκαια έφτασαν στην κορυφή της Ευρώπης, ενώ έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που σε συλλογικό επίπεδο πήρε ευρωπαϊκό.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή απολαμβάνει την μεγάλη του επιτυχία, αλλά μπροστά του έχει κι άλλες προκλήσεις. Η ομάδα Νέων των «ερυθρόλευκων» θα κληθεί το καλοκαίρι να παίξει στο Διηπειρωτικό το οποίο δημιουργήθηκε πριν δύο χρόνια.

Τα παιδιά του Συλαϊδόπουλου σε αυτόν τον τελικό θα αντιμετωπίσουν την Κ19 της Φλαμένγκο που είναι πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, μάλιστα αναμένεται να διεξαχθεί στο πιο επιβλητικό γήπεδο του πλανήτη, στο θρυλικό Μαρακανά. Το συγκεκριμένο ματς αναμένεται να διεξαχθεί τον Αύγουστο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα