Χάνει τη σεζόν ο Μπογιατά που προτάθηκε στον Ολυμπιακό!

Ο Ντέντρικ Μπογιατά, σύμφωνα με την ενημέρωση της Σέλτικ, λόγω σοβαρού τραυματισμού δεν υπολογίζεται για τα εναπομείναντα ματς του σκωτσέζικου πρωταθλήματος.

Να λοιπόν που τα πράγματα για τον Ντέντρικ Μπογιατά δεν πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει και ίσως ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με την Ρέιντζερς, αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα ως προς τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 28χρονος Βέλγος στόπερ χάνει το υπόλοιπο της σεζόν! Αυτή είναι η ενημέρωση που υπάρχει από την Σέλτικ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Σκωτία, η επιστροφή του στις προπονήσεις αναμένεται γύρω στις… 15 Ιουλίου! Μιλάμε δηλαδή για περίπου τρεις μήνες.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι σιγά-σιγά θα πρέπει να φεύγει από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ο Μπογιατά, ο οποίος είχε προταθεί ως ελεύθερος στους «ερυθρόλευκους» από τον μάνατζερ του Κάιπερς και μάλιστα τον «γλυκοκοίταζε» και ο Μπρένταν Ρότζερς για λογαριασμό της Λέστερ.

Η Σέλτικ τώρα θα επιχειρήσει να του ανανεώσει το συμβόλαιο για να του δείξει ότι στέκεται στο πλευρό του. Από εκεί και πέρα, αναμένεται να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι πρότινος δεν ήθελε να μείνει στην Γλασκώβη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα