«Ο Ολυμπιακός στο… κόλπο για Εντουάρντο»

Ρεπορτάζ των Πορτογάλων για τον 24χρονο χαφ της Μπελενένσες που είναι δανεικός από την Κοΐμπρα.

Ακόμα ένα όνομα από την Πορτογαλία ήρθε ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την «A Bola» οι Πειραιώτες ασχολούνται με τη Εντουάρντο. Πρόκειται για τον χαφ της Μπελενένσες, ο οποίος αρέσει στους «ερυθρόλευκους» και η περίπτωση του τους απασχολεί.

Στο… κόλπο για την απόκτηση του Εντουάρντο έχει μπει και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα «λιοντάρια» έχουν στα υπόψη τον ποδοσφαιριστή της Μπελενένσες. Ο 24χρονος μέσος είναι δανεικός από την βραζιλιάνικη Κοΐμπρα στον πορτογαλικό σύλλογο.

Η Σπόρτινγκ φέρεται να προσφέρει στους Βραζιλιάνους ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή. Το τοπίο γύρω από τη Σπόρτινγκ αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Πάντως οι Ίβηρες τονίζουν πως ο ποδοσφαιριστής απασχολεί τον Ολυμπιακό που έχει μπει στο κόλπο της απόκτησης του.

Ο Εντουάρντο τη φετινή σεζόν έκανε συνολικά 29 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπελενένσες και είχε δύο γκολ και δύο ασίστ. Να σημειώσουμε πως η Μπελενένσες έχει και οψιόν αγοράς την οποία, πάντως, δεν φαίνεται διατεθειμένη να την πληρώσει.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα