Οι νεότερες πληροφορίες από Πορτογαλία για Εντουάρντο

Παρά την πληροφόρηση ότι ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει το θέμα του Βραζιλιάνου χαφ της Μπελενένσες, οι Ίβηρες επέμεναν και το Σάββατο (25/5) ότι η Σπόρτινγκ έχει τον πρώτο λόγο! Μέσα στην εβδομάδα θα δούμε πού θα κάτσει η μπίλια.

Χαμός σήμερα με τον Εντουάρντο. Αναπτύχθηκε έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στον Εντουάρντο, όμως στην Πορτογαλία έχοντας ενημερωθεί για όλα όσα κυκλοφορούν στη χώρα μας, επιμένουν και το Σάββατο (25/5) ότι η Σπόρτινγκ είναι το φαβορί για την απόκτηση του.

Έντονη φημολογία για Εντουάρντο και Ολυμπιακό

Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι ο 24χρονος Βραζιλιάνος χαφ έχει ενημερωθεί ότι αφού τελειώσει απόψε η Σπόρτινγκ με την Πόρτο για τον τελικό Κυπέλλου, θα βάλει μπρος από Δευτέρα (27/5) για να κλείσει τη μεταγραφή. Οι επόμενες μέρες θα κρίνουν ποιος έχει δίκιο. Πάντως γίνεται όντως "χοντρό" παιχνίδι.

Η Μπελενένσες έχει δικαίωμα έως 30 Ιουνίου να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς των 3 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο, η ενημέρωση που υπάρχει στην Ιντερνασιονάλ στην οποία ανήκει ο παίκτης, είναι ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει στην ενεργοποίησή της.

Κάπου εκεί λοιπόν μπήκαν στη διεκδίκησή του η Σπόρτινγκ και ο Ολυμπιακός, με τα "λιοντάρια" να είναι φαβορί σύμφωνα με τους Πορτογάλους και διατεθειμένα μάλιστα να προσφέρουν 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ολυμπιακός όμως έχει μπει δυναμικά και μένει να φανεί αν θα διαψεύσει τους Πορτογάλους που βάζουν σε θέση "οδηγού" τη Σπόρτινγκ για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου χαφ που αποτελεί την καψούρα του Μαρτίνς. Ήταν από τα πρώτα ονόματα που είχαν ακουστεί πριν από το Πάσχα ότι είχε εισηγηθεί την απόκτησή του.

Ωστόσο όταν μπλέκουν βραζιλιάνικες ομάδες, η Σπόρτινγκ και πόσα της τάξης των 3 εκατομμύριων και... βάλε, αυτομάτως ανεβαίνει ο συντελεστής δυσκολίας. Ο Ολυμπιακός πάντως παραμένει ολοζώντανος στο "κόλπο" ό,τι και να λένε στην Πορτογαλία περί Σπόρτινγκ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα