«Τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός για Εντουάρντο»

Η ηλεκτρονική έκδοση της «O Jogo» έγραψε ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην «pole position» για την απόκτηση του 24χρονου Βραζιλιάνου χαφ της Μπελενένσες.

Οι Πορτογάλοι από εκεί που έδιναν φαβορί την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για την απόκτηση του Εντουάρντο, τώρα δίνουν φαβορί τον Ολυμπιακό!

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος χαφ που αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για τη μεσαία γραμμή σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς, ανήκει στην Ιντερνασιονάλ και ένα μέρος των δικαιωμάτων του το κατέχει η Κοϊμπρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «O Jogo», οι «ερυθρόλευκοι» πλέον βρίσκονται στην «pole position» για την απόκτησή του εξαιτίας κάποιων γραφειοκρατικών δυσκολιών από πλευράς Σπόρτινγκ.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η Μπελενένσες έχει μία οψιόν αγοράς στα 3 εκατομμύρια ευρώ, μια οψιόν όμως που δεν θα την ενεργοποιήσει.

Οι Ίβηρες έλεγαν ότι η Σπόρτινγκ θα έκανε "δώρο" 3 εκατομμύρια ευρώ στην Μπελενένσες για να πάρει τον παίκτη από την Ιντερνασιονάλ και θα της έδινε επιπλέον χρήματα, έτσι ώστε ο παίκτης να μετακόμιζε στο Ζοσέ Αλβαλάδε. Η αλήθεια είναι ότι ήταν κάπως περίεργη η τακτική που ήθελε να ακολουθήσει η ομάδα της Λισσαβώνας.

Τις τελευταίες ώρες όμως αναφέρει η «O Jogo» ότι ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει «κεφάλι» στη διεκδίκηση του παίκτη. Οπότε, αναμένουμε τις εξελίξεις για έναν ποδοσφαιριστή που η Ιντερνασιονάλ τον κοστολογεί με πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά αποτελεί διακαή πόθο του Μαρτίνς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα