«Επαφή με Φορτούνη στην Αττάλεια»

Επιμένουν οι Τούρκοι πως η Φενέρμπαχτσε θα μιλήσει με την πλευρά του παίκτη στο περιθώριο του φιλικού αγώνα της Ελλάδας με την Τουρκία.

Όσο δεν κλείνει το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη με τον Ολυμπιακό τόσο οι Τούρκοι παίρνουν το θάρρος να επαναφέρουν το θέμα με τον διεθνή ποδοσφαιριστή και τη Φενέρμπαχτσε.

Στη γειτονική χώρα έδειχναν να έχουν πάρει απόφαση ότι δεν είναι εφικτή η απόκτηση του αρχηγού του Ολυμπιακού, αλλά από την Τρίτη στα ρεπορτάζ τους επανήλθε η συγκεκριμένη υπόθεση. Μάλιστα το προχωρούν ακόμα περισσότερο το συγκεκριμένο θέμα με νεότερα ρεπορτάζ και περισσότερες λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα στην γειτονική χώρα γράφουν ότι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε θα έχουν επαφή με τον Κώστα Φορτούνη μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της Εθνικής Ελλάδα με την Τουρκία. Το ματς θα διεξαχθεί στην Αττάλεια και οι Τούρκοι επιμένουν πως στο περιθώριο της συγκεκριμένης αναμέτρησης στελέχη της Φενέρ αναμένεται να μιλήσουν με τον παίκτη προκειμένου να διαπιστώσουν τις προθέσεις του.

Οι Τούρκοι μπορεί να έχουν τον νταλκά τους με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, αλλά εκείνος δεν «καίγεται» να αφήσει τον Ολυμπιακό για να πάει να παίξει στο τουρκικό πρωτάθλημα. Δεν είναι κάτι που τον ιντριγκάρει και εκείνο που τον ενδιαφέρει πρώτα απ’ όλα είναι να επεκτείνει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες.

Πρόσφατα ο εκπρόσωπος του Κώστα Φορτούνη συναντήθηκε με τον Γιάννη Βρέντζο στο Λονδίνο με τον τελευταίο να μεταφέρει στην πλευρά του παίκτη ότι θα μείνει στον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν μαζί και εκείνο που απομένει είναι το τελικό ραντεβού για να κλείσει η συμφωνία.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα