Στην Ελλάδα το BBC για το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ

Τεράστιο το ενδιαφέρον για τη φιλική αναμέτρηση της Τρίτης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νότιγχαμ. Απόψε το γεύμα των δύο συλλόγων.

Το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ την ερχόμενη Τρίτη είναι όλα τα λεφτά για τους Πειραιώτες. Είναι το ματς με το οποίο ασχολείται όλος ο οργανισμός αυτή την περίοδο, καθώς θεωρείται ένας ματς ιστορικής σημασίας ανάμεσα σε δύο ομάδες με κοινό ιδιοκτήτη.

Στο μεγάλο λιμάνι ετοιμάζουν αρκετά ωραία πράγματα για τον αγώνα με τους Άγγλους. Μπορεί για τον Ολυμπιακό να είναι το τελευταίο τεστ πριν τα επίσημα ματς με τη Βικτόρια Πλζεν, αλλά πρόκειται για μία αναμέτρηση που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και των Άγγλων.

Ο Ολυμπιακός μέσα από αυτό το ματς έχει τη μεγάλη ευκαιρία να διαφημίσει το όνομα του στην Αγγλία και παράλληλα να προβάλλει τις εγκαταστάσεις του Ρέντη για τις οποίες ήδη τα σχόλια είναι εγκωμιαστικά. Απόψε το βράδυ είναι προγραμματισμένο το δείπνο μεταξύ των δύο συλλόγων σε γνωστό εστιατόριο στο Μικρολίμανο.

Στην Ελλάδα, όμως, αυτές τις ημέρες βρίσκεται και συνεργείο του BBC. Είναι πολύ σημαντικό που ένα τόσο μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο έχει έρθει στη χώρα μας και καλύπτει εδώ και μέρες τα όσα συμβαίνουν γύρω από το φιλικό και κάνει θέματα σχετικά με τον Ολυμπιακό.

Φυσικά το BBC θα βρεθεί και το βράδυ της Τρίτης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πρόκειται για ένα δίκτυο παγκόσμιας εμβέλειας και γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντικό είναι το γεγονός πως έχει στείλει συνεργείο του στην Ελλάδα για το ματς του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Για τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη επίσκεψη της αποστολής της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Ακρόπολη και στο Μουσείο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα