Γαλατασαράι - Παναθηναϊκός 2-1: Ήττα με καλή εμφάνιση για τους «πράσινους» (vid)

Η Γαλατάσαραϊ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-1 σε αγώνα φιλικού χαρακτήρα.

Σε μία αναμέτρηση που οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετά πράγματα η Γαλατάσαραϊ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-1 στην Τουρκία.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10' ο Μπουγιούκ που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των φιλοξενούμενων έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Γαλατάσαραϊ - Παναθηναϊκός: Το γκολ του Μπουγιούκ για το 1-0 (vid)

Οι «πράσινοι» το τελευταίο εικοσάλεπτο προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα με το 1-0 να μένει μέχρι το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο καθώς με τη συμπλήρωση μίας ώρας οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ντονγκ.

Γαλατάσαραϊ - Παναθηναϊκός: Ο Ντονγκ κάνει το 2-0 (vid)

Στα υπολειπόμενα λεπτά οι παίκτες του Γιώργου Δώνη κατάφεραν να μειώσουν με τον Κόναν στο 90' να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Στο 74' ο Κώστας Μήτρογλου αντικατέστησε τον Μπάμπελ χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (Φατίχ Τερίμ): Κουτσούκ, Σερί, Μπουγιούκ, Μπελχαντά, Ντονκ, Ντουρμάζ (52' Αγκούν), Μαριάνο, Μπάμπελ, Λουινταμά, Μαρκάο, Ναγκατόμο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης (46' Κότσαρης), Γιόχανσον (73' Αποστολάκης), Κολοβέτσιος (60' Νούνες), Πούγγουρας (76' Μαυρομμάτης), Ινσούα (81' Ζαγαρίτης), Δώνης (81' Θεοχάρης), Χατζηθεοδωρίδης (73' Εμμανουηλίδης), Ζαχίντ (73' Αλεξανδρόπουλος), Χατζηγιοβάνης (62' Καμπετσής), Κολοβός (81' Κόναν), Μακέντα (73' Βέργος).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα