Κέρδισε το πρώτο στοίχημα στον Ολυμπιακό ο Ραντζέλοβιτς

Με την αξία του και το σπαθί του ο νεαρός Σέρβος μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού και έχει κερδίσει τον Μαρτίνς, αλλά έχει μπροστά του αρκετή δουλειά.

Πριν καν έρθει στον Ολυμπιακό ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία για το μέλλον του. Τα Μέσα της πατρίδας του θεωρούσαν σχεδόν σίγουρο πως θα φύγει δανεικός. Μάλιστα για όσους θυμούνται τότε ο Ερυθρός Αστέρας (που τώρα βρέθηκε στον όμιλο του Ολυμπιακού) ήθελε τον παίκτη δανεικό.

Τουλάχιστον οι Σέρβοι έτσι έγραφαν στις αρχές Ιουνίου. Από την Ελλάδα η φημολογία που είχε αναπτυχθεί ήταν πως ο Λάζαρ θα πήγαινε δανεικός σε ελληνικό σύλλογο με τον Ατρόμητο τότε να είναι πρώτο φαβορί. Όλα αυτά πριν καν ο μικρός μπει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Ελάχιστοι θεωρούσαν πως ο Ραντζέλοβιτς θα έμενε στην ομάδα του Πειραιά. Βέβαια ο ίδιος είχε διαφορετική άποψη, ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς που γνώριζε τον ποδοσφαιριστή δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Με την αξία του και το σπαθί του όχι απλά έμεινε στο μεγάλο λιμάνι, αλλά μπήκε και στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού όταν παίκτες όπως ο Κούτρης και ο Σουντανί έμειναν εκτός. Ο μικρός με το ποδοσφαιρικό του θράσος και το ταλέντο του κέρδισε το πρώτο στοίχημα από τον Μαρτίνς.

Ακόμα, όμως, έχει πολύ δρόμο μπροστά του και το ξέρει καλά και ο ίδιος. Έχει δουλειά για να γίνει ακόμα καλύτερος και να βοηθάει και σε τακτικά θέματα της ομάδας. Πάντως σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν έχει βάλει τη σφραγίδα του Ραντζέλοβιτς και ειδικά με εκείνα τα δύο γκολ κατά της Κράσνονταρ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα