Εθνική: 5/9 με Φινλανδία το ντεμπούτο Ρεχάγκελ, 5/9 με Φινλανδία το ντεμπούτο Φαν'τ Σιπ!

Πέρασαν 18 χρόνια από τότε που ο Ότο Ρεχάγκελ έκανε το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής. Ίδια ημερομηνία και ίδιος αντίπαλος στο ντεμπούτο του Τζον Φαν'τ Σιπ.

Κάρμα ή σύμπτωση; Δεκαοχτώ χρόνια μετά το ντεμπούτο του Ότο Ρεχάγκελ στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής, ο Τζον Φαν'τ Σιπ θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ελληνικής ομάδας. Ηταν η 5η Σεπτέμβρη του 2001, όπως και τώρα αλλά του 2019. Αντίπαλος ήταν η Φινλανδία, όπως και τώρα!

Ελπίδα των Ελλήνων φιλάθλων είναι να μην συνδυαστεί το ντεμπούτο του Καναδο-ολλανδού προπονητή με ανάλογο αποτέλεσμα, όπως το 2001, όταν η Εθνική μας είχε συντριβεί εκτός έδρας με σκορ 5-1. Φυσικά, ελπίδα των Ελλήνων είναι να υπάρχει η ίδια συνέχεια, όπως με τον "Ρεχακλή", αλλά αυτά γίνονται μία φορά...

Το αποψινό παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2020 είναι προγραμματισμένο για τις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική Cosmote TV και το "ανοιχτό" OPEN TV. H νίκη είναι μονόδρομος για την Εθνική μας ομάδα -μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα με Ιταλία και Αρμενία- ώστε να μείνει ζωντανή στο κυνήγι τουλάχιστον της 2ης θέσης.

Μέχρι τότε, ας θυμηθούμε το παιχνίδι της 5ης Σεπτεμβρίου του 2001.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα