Τέλος ο Παναθηναϊκός για τον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του αφήνουν πίσω όλα όσα (δεν) έγιναν στο ντέρμπι, αναγνώρισαν τα λάθη τους και ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με την Λαμία. Στις συζητήσεις στον Ρέντη δεν υπάρχει καμία αναφορά στον Ερυθρό Αστέρα.

Καιρός για χάσιμο δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό. Οι υποχρεώσεις τρέχουν, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους το παιχνίδι με την Λαμία, η οποία είναι η τελευταία ομάδα που τους έχει κερδίσει και στη συνέχεια ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του θα καταστρώσουν τα πλάνα για το ματς του Βελιγραδίου με τον Ερυθρό Αστέρα.

O κόουτς τον Πειραιωτών είχε εκνευριστεί αρκετά με τα επιπόλαια λάθη των ποδοσφαιριστών του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Άπαντες αναγνώρισαν τα λάθη τους, από τον προπονητή έως και τον... Σα, παρόλο που ο Πορτογάλος γκολκίπερ ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Όλοι έκαναν την αυτοκριτική τους στον Ρέντη, με το που επέστρεψαν οι «ερυθρόλευκοι» στις προπονήσεις την Τρίτη (24/9) και συμφώνησαν πολύ απλά ότι δεν υπάρχει λόγος να δώσουν άλλη συνέχεια στα όσα συνέβησαν με το «τριφύλλι».

Πλέον, η προσοχή τους είναι στραμμένη στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Λαμία, εκεί όπου ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αλλά σκοπεύει να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, προκειμένου να δώσει ανάσες σε ορισμένους βασικούς που έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί.

Ο Γιασίν Μεριά δεν έχει απολύτως τίποτα, αλλά υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ξεκουραστεί. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με έναν εκ των Μασούρα ή Ποντένσε ή ακόμα-ακόμα και με τα άκρα της άμυνας. Τα πλάνα του Μαρτίνς ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν παραμονή του αγώνα με την Λαμία, εκεί όπου αναμένεται ο 49χρονος τεχνικός να κάνει και την «πρόβα» ενδεκάδας.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι στον Ρέντη δεν έχει ακουστεί το παραμικρό για τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος δεν διανύει τις τελευταίες μέρες και τις πιο ήσυχες μέρες του, καθώς επικρατεί πολλή μουρμούρα στο "Μαρακανά".


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα