Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Αυτό το clasico είναι όλα τα λεφτά

Σε μία σπουδαία πρωτοβουλία προχώρησαν οι σύνδεσμοι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης που εδρεύουν στην Αθήνα.

Το clasico μπορεί να αναβλήθηκε, αλλά ένα άλλο πιο σημαντικό θα διεξαχθεί στα γήπεδα Φωστήρας Arena. Όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί ένα πολύ σημαντικό ματς με τον σύνδεσμο της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από αυτό το παιχνίδι θα διατεθούν για τον μικρό ήρωα Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Αναβλήθηκε το «clasico»

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «μπλαουγκράνα» αναφέρει:

«To clasico της 26ης Οκτωβρίου, στην Βαρκελώνη, μεταξύ του F.C. Barcelona και της Real Madrid αναβλήθηκε, αλλά ενόσω αναζητείται η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του, στην Αθήνα, αυτήν την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, διεξάγεται ένα άλλο, μεταξύ των υποστηρικτών των δύο συλλόγων στην Ελληνική πρωτεύουσα – μ’ απείρως σημαντικότερο διακύβευμα – το οποίο δεν πρόκειται ν’ αναβληθεί!

Στις 11:30 π.μ., στα γήπεδα Φωστήρας Arena (Κωνσταντινουπόλεως και Ταύρου) θα πραγματοποιηθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των συνδέσμων της Μπαρσελόνα (Penya Barcelonista d’Atenes – Σύνδεσμος Φίλων Μπαρσελόνα Αθήνας) και της Ρεάλ Μαδρίτης (Peña Madridista de Grecia) με σκοπό τη συλλογή χρημάτων για τον μικρό μας ήρωα Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Φορέστε τα blaugrana σας και ελάτε να παίξουμε άλλον έναν όμορφο “αγώνα ζωής”, ανθρωπιστικού χαρακτήρα και με πολύ αγάπη για τον μικρό μας φίλο!

Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ!!».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα