Στέλνουν Μπάγεβιτς για πρόεδρο στην ΕΠΟ

Το εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ προορίζουν για αντικαταστάτη του Γραμμένου - Δεύτερη επιλογή ο Λάκης Νικολάου. Ποιο είναι το τρίτο όνομα.

Έναν άνθρωπο του Δημήτρη Μελισσανίδη προορίζουν για πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αν τελικά αποχωρήσει από τη συγκεκριμένη θέση ο Βαγγέλη Γραμμένος.

Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδα Live Sport σύμφωνα με το οποίο οι πιθανότητες αλλαγής στην προεδρία της Ομοσπονδίας είναι πολλές, πρόκειται για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Μπάγεβιτς αποτελεί προφανώς προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη ενώ διαθέτει μια μικρή εμπειρία από διοικητικές θέσεις λόγω της τοποθέτησής του στο παρελθόν στην προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ομοσπονδίας της Βοσνίας.

Βέβαια παραμένει άγνωστο αν ο ίδιος επιθυμεί κάτι τέτοιο και σύμφωνα με το δημοσίευμα υπάρχει και δεύτερη επιλογή. Μάλιστα και αυτή προέρχεται από την ΑΕΚ καθώς πρόκειται για τον Λάκη Νικολάου, έναν από τους κορυφαίους Έλληνες ορθοπεδικούς, ο οποίος έχει παίξει μπάλα στην Ένωση και έχει διατελέσει για πολλά χρόνια παράγοντας και γιατρός στην ομάδα.

Το τρίτο όνομα στη σχετική λίστα είναι αυτό του Γιάννη Δρόσου, ο οποίος είχε διατελέσει στο πρόσφατο παρελθόν πρόεδρος της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΠΟ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα