Το ρεκόρ που «έσπασε» στο Ολυμπιακός - Γούλβς!

Ένας πιστός οπαδός των «λύκων» δεν κατάφερε να ταξιδέψει για να παρευρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά από 35 ολόκληρα χρόνια!

Στις 12 Μαρτίου είχε πραγματοποιηθεί το παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Γούλβς στο άδειο "Γ. Καραϊσκάκης" λόγω της απόφασης που πήρε η UEFA για να αποφευχθεί η μετάδοση του κορονοϊού που ήταν στα πρώτα στάδια της διασποράς του.

Η αναμέτρηση πλέον φαντάζει μακρινή στην σκέψη μας. Ισόπαλο είχε ολοκληρωθεί του παιχνίδι στο Φάληρο, με τις δυο ομάδες να έπρεπε να «λύσουν» τις διαφορές τους επί Αγγλικού εδάφους. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με τον ιό, δεν ξέρουμε πότε θα πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός η αν θα γίνει εν τέλει.

Μέχρι πριν από αυτό το παιχνίδι ένας φίλαθλος των «λύκων» κρατούσε ένα απίθανο ρεκόρ. Τι ρεκόρ; Δεν είχε χάσει ούτε ένα ματς της αγαπημένης του ομάδας εδώ και 35 ολόκληρα χρόνια! Ο Πίτερ Άμποτ δεν θα έχανε ούτε αυτή την εκτός αποστολής αναμέτρηση της ομάδας του, είχε προμηθευτεί κανονικά εισιτήριο για τον αγώνα στην Ελλάδα, αλλά του τα «χάλασε» ο κορονοϊός.

Τι είπε λίγο πριν πετάξει για Ελλάδα:

"Ήταν μια απόφαση που πήρα την τελευταία στιγμή, λίγο πριν πετάξω από το αεροδρόμιο του Στάνσεντ. Σκεφτόμουν να βρεθώ στην Αθήνα, ακόμα και αν δεν επιτρεπόταν η είσοδος στο γήπεδο. Όταν έφτασα στο πάρκινγκ του αεροδρομίου σκέφτηκα για λίγο και αποφάσισα να επιστρέψω σπίτι."


Ο θρυλικός αυτός οπαδούς της Γούλβς είναι ο πιο πιστός φίλαθλος της ομάδας καθώς έχει παρακολουθήσει πάνω από 900 αναμετρήσεις! Η μόνη φορά που δεν κατάφερε να δώσει το παρόν σε αναμέτρηση της αγαπημένης τους Γούλβς ήταν το 1984-1985 όταν στάθηκε άτυχος γιατί το τρένο που είχε πάρει υπέστη βλάβη. Μάλλον στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του γιατί η ομάδα του ηττήθηκε με το βαρύ σκορ 3-0 από την Μπλάκμπερν.


Το μήνυμα του για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό:


"Η κατάσταση που βιώνουμε είναι μεγαλύτερη από το ποδόσφαιρο και πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να τηρήσουμε όσα αναφέρουν οι ειδικοί. Το ποδόσφαιρο πρέπει να επανεκκινήσει, μόνο όταν πρέπει!"


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα