Γκάρι Νέβιλ: «Ο Βαλβέρδε μού έκανε πλάκα, ήμουν η… μαριονέτα του» (vid)

Ο Γκάρι Νέβιλ εξομολογήθηκε το βασανιστικό 90άλεπτο που είχε με τη Βαλένθια, απέναντι στην Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Τάσεις ειλικρίνειας και εξομολόγησης είχε ο Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος μίλησε για το αποτυχημένο πέρασμά του από τον πάγκο της Βαλένθια και τον… βασανισμό που του έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε με την Μπιλμπάο.

Ο άλλοτε διεθνής αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος κοούτσαρε τις «νυχτερίδες» από τον Δεκέμβριο του 2015 έως τον Μάρτιο του 2016, θυμήθηκε το… καλό μάθημα που πήρε από τον Ισπανό τεχνικό, λέγοντας πως ένιωθε ότι δεν είναι προπονητής και οι… γνώσεις τους τον έκαναν να ντρέπεται να ντρέπεται να πάει ακόμα και στην προπόνηση.

«Τροποποίησε το σύστημά της ομάδας του τρεις φορές και πάντα ήταν ένα βήμα μπροστά από εμένα. Με έκανε να νιώθω ότι έπαιζε μαζί μου, ότι μου έκανε πλάκα, λες και ήμουν μια μαριονέτα του. Ένιωσα σαν να με βασάνιζε ποδοσφαιρικά για 90 λεπτά» ανέφερε ενδεικτικά ο Άγγλος.

Η αναφορά του γίνεται φυσικά για το παιχνίδι στο «Μεστάγια», όπου ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θριάμβευσε με την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 3-0.

Θυμηθείτε το ματς στο παρακάτω βίντεο…


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα