Ζοσέ Σα για το ενδιαφέρον ομάδων: «Σημάδι ότι αναγνωρίζουν τη δουλειά μου - Θα δούμε τι θα συμβεί»

Κολακευμένος από το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων προς το πρόσωπό του, δήλωσε ο Ζοσέ Σα, ο οποίος εξήρε την ομάδική δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ζοσέ Σα σε Ελλάδα και Ευρώπη (Champions League & Europa League) με τον Ολυμπιακό, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από τη Γηραιά Ήπειρο (Ατλέτικο Μαδριτης, Πόρτο, αγγλικών και άλλων).

Η συμβουλή του Ντάνιελ Κορέιρα στον Ζοσέ Σα - Πού να... μην πάει

Όπως είναι φυσικό επακόλουθο, το ενδιαφέρον τέτοιων συλλόγων τιμάει τον ίδιο τον Πορτογάλο πορτιέρε, ο οποίος δεν το κρύβει στην ανάρτηση που έκανε...

"Έχω δει τι λένε. Είναι καλό να μιλάνε για εσένα. Είναι ένα σημάδι ότι αναγνωρίζουν τη δουλειά μου και είμαι χαρούμενος. Θα δούμε τι θα συμβεί. Τα πράγματα έχουν πάει καλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αυτό είναι λογικό να προσελκύει ομάδες", σημείωσε ο Ζοσέ Σα στην πορτογαλική ιστοσελίδα zerozero.

"Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δουλεύω για να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει και αυτό σημαίνει να μη δέχεται γκολ. Για εμένα το να είσαι καλός, σημαίνει ότι η άμυνα είναι καλή, η μεσαία γραμμή το ίδιο. Και η επίθεση να είναι η πρώτη που αμύνεται. Η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά εξαιτίας μου, αλλά λόγω της συνολικής δουλειάς".

La Razon: «Ο Σα έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του την Ατλέτικο»

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πώς βιώνει την καραντίνα: "Είναι δύσκολα, πρέπει να προσέχουμε. Είμαι εδώ με την κόρη μου. Δεν πρέπει να βγαίνουμε έξω και όταν το κάνουμε πρέπει να προσέχουμε. Προσπαθούμε να ρυθμίσουμε τη ζωή μας έστω και αν δεν είναι κανονική. Εδώ εκτός από τη γυναίκα μου είναι και ο πεθερός μου και η κουνιάδα μου. Θέλαμε να πάμε στην Πορτογαλία για την καραντίνα, αλλά δεν μας άφησαν. Ήταν να ληφθούν κάποιες αποφάσεις, αλλά πήγαινε από βδομάδα σε βδομάδα".

Ατλέτικο, Πόρτο και... «βροχή» τα δημοσιεύματα για Σα!

Σημειώνεται ότι στις 16 Μαϊου του 2019, ο Ολυμπιακός αγόρασε τα δικαιώματα του Ζοσέ Σα από την Πόρτο, με τον 26χρονο τερματοφύλακα να υπογράφει στη συνέχεια συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Σα είχε έρθει στον πειραϊκό σύλλογο ως δανεικός από την Πόρτο το καλοκαίρι του 2018 και πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν, συμπληρώνοντας 31 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού (21 στη Superleague, 3 στο Κύπελλο Ελλάδας και 7 στο Europa League).

Ο Μέντες βλέπει τον «επόμενο Ποντένσε» στο πρόσωπο του Σα!

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Σα από την Πόρτο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το εν λόγω ποσό κυμαίνεται στα 2,5 εκατ. ευρώ. Το ρεπορτάζ αναφέρει, επίσης, ότι οι ετήσιες αποδοχές του παίκτη στους «ερυθρόλευκους» ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα