FIFA: Επέκταση της σεζόν επ' αόριστον!

Την επέκταση επ' αόριστον της σεζόν είναι έτοιμη να ανακοινώσει η FIFA σύμφωνα με το Athletic.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του The Athletic, η FIFA αναμένεται να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις εντός των επόμενων 48 ωρών για το τι μέλλει γενέσθαι στο ποδόσφαιρο μετά την πανδημία του κορονοϊού.


Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η FIFA θα ανακοινώσει την επέκταση της σεζόν και μετά τις 30 Ιουνίου ώστε να δώσει τη δυνατότητα στα πρωταθλήματα των χωρών να ολοκληρωθούν κανονικά, όταν και όπου αυτό είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί.

Επίσης η παγκόσμια συνομοσπονδία ποδοσφαίρου θα δώσει παράταση στο διάστημα που έχουν οι ομάδες για να πραγματοποιήσουν μεταγραφές και σε όσους ποδοσφαιριστές λήγει το συμβόλαιό τους στις 30 Ιουνίου θα δώσει τη δυνατότητα να το επεκτείνουν για λίγους μήνες.

Σε κάθε χώρα θα δοθεί η δυνατότητα να ξαναρχίσει το πρωτάθλημά της ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν όποτε αυτό είναι δυνατό να συμβεί.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές μέχρι την Τετάρτη (8/4), ενώ πια πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η επόμενη σεζόν δεν πρόκειται να αρχίσει πριν από τα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου

Εννοείται ότι οι ημερομηνίες θα είναι διαφορετικές την επόμενη σεζόν και πιθανότατα στο Champions League και στο Europa League δεν θα υπάρξει η διακοπή των δύο μηνών που γίνεται από Δεκέμβριο έως Φεβρουάριο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα