«Παλεύει» για την άρση του ban ο Άρης

Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ Άρης κατά 2 εκ. ευρώ και είναι σε επαφή με FIFA Και UEFA για να αποκτήσουν ξανά δικαίωμα μεταγραφών


Ένα ακόμα βήμα στην προσπάθειά της να λύσει το πρόβλημα με την επιβολή του ban από τη FIFA και με το οποίο δεν μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή μεταγραφές, έκανε η διοίκηση του Άρη.

Με σημερινή ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι το διοικητικό συμβούλιο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι δύο εκατομμυρίων ευρώ.

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και αποφασίστηκε νέα αύξηση του Μ.Κ της εταιρείας ποσού έως 2 εκατομμύρια ευρώ», ανέφερε η λιτή ενημέρωση της διοίκησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τρεις ημέρες υπήρξε κι άλλη ΑΜΚ, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ από τους «κιτρινόμαυρους».

Στο μεταξύ η αρμόδια επιτροπή της FIFA ασχολείται με το θέμα της άρσης του ban που έχει επιβληθεί στους Θεσσαλονικείς με απαγόρευση μεταγραφών.

Έτσι ζήτησε από τους παράγοντες της ομάδας να προσκομίσουν συμπληρωματικά στοιχεία που να επικυρώνουν ξεκάθαρα τις θέσεις τους, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν δυο διαφορετικά νομικά πρόσωπα, έχει δρομολογηθεί η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ Άρης, προκύπτουν δικαστικές ενέργειες και αποφάσεις και αναζήτηση ευθυνών από φυσικά πρόσωπα.

Επίσης η UEFA από την πλευρά της ζήτησε κάποια συμπληρωματικά στοιχεία μέσω της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ, σχετικά με τα δύο νομικά πρόσωπα. Αυτά τα στοιχεία θα στείλει ο Υπεύθυνος Αδειοδότησης στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, ώστε να αναγνωρίζεται η εκκρεμοδικία στο όλο θέμα και να περιμένει ο Άρης την τελική λύση του ban που θα διαχωρίσει τελεσίδικα την παλιά ΠΑΕ από τη νέα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα