H αλήθεια για Ολυμπιακό και κεντρική διαχείριση

Δεν είναι αντίθετος ο Ολυμπιακός στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών, αρκεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα ιδιοκτησιακά. Τι ειπώθηκε στη Σούπερ Λίγκα μεταξύ Αγραφιώτη-Γκαγκάτση

Ένα από τα ζητήματα που τέθηκαν προς συζήτηση στην τηλεδιάσκεψη της Superleague ήταν αυτό της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης. Κι αυτό που ειπώθηκε από πλευράς Ολυμπιακού ήταν ότι δεν είναι αρνητικός, αρκεί να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό τοπίο στο ποδόσφαιρο.

Ο Τάκης Αγραφιώτης επανέλαβε ό,τι είχε πει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το θέμα στην προηγούμενη τηλεδιάσκεψη. Να προχωρήσει η κεντρική διαχείριση, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί εάν υπάρχει κοινός ιδιοκτήτης δύο ομάδων.

Κι όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης πρότεινε να αρχίσουν επαφές με κανάλια προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση, ο Τάκης Αγραφιώτης υπενθύμισε πως ο ΠΑΟΚ ήταν ο πρώτος που είχε «σπάσει» την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση. Το 2015 η Superleague είχε αποφασίσει να προχωρήσει έτσι και για τη διετία 2017-19, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν τήρησε αυτή τη συμφωνία και είχε προχωρήσει σε διμερή με τη Nova.

Ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και να τεθεί ένα καλεντάρι από την πλευρά της Λίγκας προκειμένου να προγραμματιστούν οι ομάδες ενόψει της επανέναρξης. Με ελέγχους στους ποδοσφαιριστές από ενιαίο εργαστήριο σχετικά με το θέμα του κορονοϊού.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα