ΠΑΟΚ: Κατέθεσε νέα στοιχεία κατά του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε αναφορά στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ζητώντας να ληφθούν υπ' όψιν νέα στοιχεία στο φάκελο της ποινικής δικογραφίας, στην οποία κατηγορούμενος είναι ο Ολυμπιακός.

Τα στοιχεία αυτά δεν έχουν ληφθεί υπ' όψιν, στο πόρισμα που δημοσιοποιήθηκε για την παραπομπή του Ολυμπιακού με βάση το άρθρο 27 του Κώδικα Δεοντολογίας περί προκαθορισμού αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους.

Ετσι, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε αναφορά στην Επιτροπή Δεοντολογίας ζητώντας να αξιολογηθούν και άλλα στοιχεία που περιέχονται στο φάκελο της ποινικής δικογραφίας.

Στο μεταξύ, όσον αφορά το CAS, μέχρι στιγμής οι προσπάθειες του Δικεφάλου πέφτουν στο κενό.

Το νομικό επιτελείο της πειραϊκής ΠΑΕ έχει στα χέρια του όλα τα έγγραφα της προσφυγής του ΠΑΟΚ, πέραν φυσικά του υπομνήματος που έχει στείλει η ομάδα της Θεσσαλονίκης για διευκρινήσεις που έχουν ζητηθεί επί της προσφυγής.

Στον Ολυμπιακό θα ενημερωθούν φυσικά και για το υπόμνημα, όπως έχουν ήδη ενημερωθεί επισήμως και για τις επιστολές διαμαρτυρίας που έχουν αποσταλεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο CAS για το γεγονός ότι αποφασίστηκε συνεκδίκαση των προσφυγών των δύο πλευρών. Κάτι που δεν επιθυμούσε φυσικά η πλευρά των Θεσσαλονικέων και είχε κάνει κάθε προσπάθεια για να το αποφύγει.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα