ΕΠΟ: Υπερψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός

Με 53 «ναι» και 6 «όχι» υπερψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ.

Με 53 «ναι» και 6 «όχι» υπερψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ.

Εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ο διοικητικός απολογισμός της διοίκησης του Βαγγέλη Γραμμένου, κάτι που άλλωστε αναμενόταν.

Συνολικά 53 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων και ΠΑΕ ενέκριναν τον διοικητικό απολογισμό. Είχαμε 6 «όχι», ενώ 3 Ενώσεις ψήφισαν «παρών».

Συγκεκριμένα, δεν ενέκρινε τα πεπραγμένα της διοίκησης η ΠΑΕ Ολυμπιακός οι ΕΠΣ Πειραιά, Ηλείας, Λασιθίου, Ηρακλείου και Χανίων.

«Παρών» ψήφισαν οι ΕΠΣ Ρεθύμνου, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς-Ιθάκης και Λακωνίας.

Από τις ΠΑΕ, απουσίαζαν ο Άρης, η Λάρισα, ο ΟΦΗ, ο Πανιώνιος και ο Παναιτωλικός.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την έγκριση οικονομικού απολογισμού, ο Ολυμπιακός και κάποιες Ενώσεις ψήφισαν αρνητικά. Απόντες από την διαδικασία ήταν οι ΟΦΗ, Άρης, Αστέρας, ΑΕΛ, Παναιτωλικός, Βόλος και Πανιώνιος.

Από τις Ενώσεις, η Ηλεία ψήφισε όχι για συγκεκριμένους κωδικούς, στον προϋπολογισμό όχι και στα άλλα παρών.

Το Ηράκλειο όχι για συγκεκριμένους κωδικούς, η Κεφαλλονιά παρών, η Λακωνία ναι αλλά όχι στις αμοιβές της ΚΕΔ και ενώ όχι έδωσαν το Λασίθι, ο Πειραιάς και τα Χανιά. Στο σύνολο είχαμε: 55 ναι, 6 όχι και 1 παρών.

Επί του προϋπολογισμού στο σύνολο είχαμε: 55 ναι, 6 όχι και 1 λευκό.

Οι ψήφοι που δεν ήταν θετικοί ήταν: Αστέρας απών, Ατρόμητος λευκό, Ολυμπιακός όχι, Ηλεία όχι, Ηράκλειο όχι, Λακωνία όχι ως προς στις δαπάνες της ΚΕΔ μόνο, Λασίθι όχι, Πειραιάς όχι και όχι και από τα Χανιά.

Χούμπελ: «Να αντιμετωπίσετε τη βία, τα στημένα και τις δυσφημιστικές δηλώσεις»

Μετά την υπερψήφιση του διοικητικού απολογισμού της ΕΠΟ, τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, που απευθυνόμενος προς τις ΠΑΕ και τις ΕΠΣ ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Πρέπει να αντιμετωπίσετε τη βία, τα στημένα παιχνίδια, τις δυσφημιστικές δηλώσεις και τα παράπονα για τη διαιτησία. Όχι τον πόλεμο μεταξύ σας.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί επ’ αόριστο η κατάσταση με τον ερχομό ξένων διαιτητών. Πρέπει να δώσετε την ευκαιρία στους Έλληνες διαιτητές να αγωνιστούν.

Πρέπει να λειτουργήσετε στο πλαίσιο των κανόνων και να είστε ενωμένοι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα