Champions League: Στον «αέρα» το Σίτι - Ρεάλ - Πώς επηρεάζεται το Γουλβς-Ολυμπιακός

Η Αγγλική Κυβέρνηση ανακοίνωσε πως όσοι φτάνουν στη χώρα από την Ισπανία θα μπαίνουν υποχρεωτικά σε 14ήμερη καραντίνα και το ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ είναι στον «αέρα».

Στις 7 Αυγούστου η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είναι άγνωστο ακόμα αν το ματς θα διεξαχθεί στην Αγγλία. Κι αυτό, γιατί η Αγγλική Κυβέρνηση ανακοίνωσε πως όσοι φτάνουν στο «νησί» από την Ισπανία θα μπαίνουν υποχρεωτικά όλοι σε 14ήμερη καραντίνα. Ανεξαιρέτως… Δεν δίνει εξαιρέσεις σε ποδοσφαιρικές ομάδες.

Η αναμέτρηση λοιπόν είναι στον «αέρα» και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA, αν δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή της αναμέτρησης στη χώρα της οικοδέσποινας, τότε το ματς θα γίνει στη χώρα που θα διεξαχθεί το Final -8 του Champions League, δηλαδή στην Πορτογαλία.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε, πως δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στην Αγγλία, στις 6 Αυγούστου, κι αυτό γιατί, η Αγγλική Κυβέρνηση δεν έχει ανακοινώσει κάποια απόφαση για υποχρεωτική καραντίνα όσων μπαίνουν στη χώρα από την Ελλάδα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα