Ελάχιστοι δημοσιογράφοι στο Ζοσέ Αλβαλάδε

Πλέον όλα είναι διαφορετικά και στο μεγάλο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λιόν βρίσκονται ελάχιστοι δημοσιογράφοι στο Ζοσέ Αλβαλάδε.

Υπό κανονικές συνθήκες, η δημοσιογραφική διαπίστευση για έναν νοκ-άουτ προημιτελικό του Champions League είναι... ιερή και εκατοντάδες ρεπόρτερ φροντίζουν να την προμηθευτούν εγκαίρως. Όμως, το 2020 είναι μια «διαφορετική» χρονιά σε όλους τους τομείς.

Οι εκπρόσωποι του Τύπου δεν θα μπορούσαν να εξαιρεθούν από το μερικό lockdown που ισχύει στους ποδοσφαιρικούς αγώνες και μόνο ελάχιστοι έχουν την τύχη να παρακολουθούν από κοντά τους αγώνες του Final-8 του Champions League.

Οπως ενημέρωσε η UEFA, στον αποψινό προημιτελικό Μάντσεστερ Σίτι-Λιόν στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» της Λισαβόνας, στα δημοσιογραφικά θεωρεία βρίσκονται μόλις 25 εκπρόσωποι του γραπτού Τύπου: δέκα από την Αγγλία, δέκα από τη Γαλλία και άλλοι πέντε που δεν διευκρινίζονται, πιθανότατα όμως είναι ντόπιοι, δηλαδή Πορτογάλοι. Από τους περιορισμούς εξαιρούνται, βέβαια όλοι όσοι είναι επιφορτισμένοι με την τηλεοπτική ή ραδιοφωνική κάλυψη του αγώνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα