Σε τι επηρεάζει τον Ολυμπιακό η πρόκριση της Λιόν

Η Λιόν παραμένει ζωντανή στο Champions League, αφού απέκλεισε και τη Μάντσεστερ Σίτι μετά τη Γιουβέντους και στον Ολυμπιακό παρακολουθούν με αγωνία την πορεία της.

Η Λιόν αποκλείοντας τη Γιουβέντους έκανε ένα σημαντικό δώρο στον Ολυμπιακό, αφού τον έστειλε απευθείας στα play off του Champions League και ταυτόχρονα στους ομίλους του Europa League.

Όλα αυτά βέβαια υπό προϋποθέσεις, διότι σε περίπτωση που η γαλλική ομάδα κατακτήσει το τρόπαιο τότε δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω. Εάν η Λιόν πάρει το τρόπαιο θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League κάτι που δεν έχει πετύχει μέσα από το πρωτάθλημα της Γαλλίας στο οποίο τερμάτισε έβδομη. Έτσι θα αλλάξουν τα πράγματα και ο Ολυμπιακός θα παίξει κανονικά στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Έξω η Σίτι από τη Λιόν! - Το πανόραμα του final 8 (highlights)

Εάν συμβεί αυτό τότε οι Πειραιώτες θα έχουν παιχνίδι στις 15 ή 16 Σεπτεμβρίου και μάλιστα θα είναι μονό όπως του ΠΑΟΚ με τη Μπεσίκτας. Βέβαια πρόκειται για ένα πολύ ακραίο σενάριο, αφού στα ημιτελικά η Λιόν θα πέσει πάνω στην πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου.

Θεωρητικά μοιάζει απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά το θέμα είναι πως η Λιόν παραμένει ζωντανή και είναι στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Το άλλο ζευγάρι του Champions League είναι ανάμεσα σε Λειψία και Παρί Σεν Ζερμέν. Η αγωνία των Πειραιωτών παίρνει παράταση έως την Τετάρτη (19/8) που θα γίνει ο ημιτελικός της Λιόν με τη Μπάγερν Μονάχου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα