Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Με Παριζιάνικο άρωμα στον τελικό του Champions League! (Highlights)

Άλλη κλάση η Παρί Σεν Ζερμέν δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην φιλόδοξη Λειψία, κυριάρχησε με 3-0 και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Champions League

Στον ημιτελικό του Champions League, όπου αναμετρήθηκαν οι δύο «σταχτοπούτες» της διοργάνωσης σε τόσο υψηλό επίπεδο, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε στη Λισαβόνα της Λειψίας με 3-0. Καθ’ υπερβολήν «σταχτοπούτα», βέβαια, όταν αναφερόμαστε σε μια ομάδα με μπάτζετ εκατοντάδων εκατομμυρίων που επιτέλους για τους επιτελείς της έπιασαν τόπο με την εξαιρετική εμφάνιση και την πανηγυρική πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Το ταξίδι της Λειψίας έφθασε στο τέλος του με άκομψο τρόπο και υψηλό εις βάρος της σκορ, αν και για μια ακόμα φορά οι Γερμανοί δεν πρόδωσαν τις ποδοσφαιρικές αρχές τους. Αγωνίστηκαν με επιθετική τακτική, είχαν τις καλές στιγμές τους, όμως για κάθε δική τους χαμένη ευκαιρία, οι Παριζιάνοι είχαν την κλάση να σκοράρουν και επιπλέον με τη σειρά τους να δημιουργούν έξτρα φάσεις και δύο δοκάρια με τον Νεϊμάρ (7', 35').

Μένει να διαπιστωθεί ποια εκ των Μπάγερν ή Λιόν που αναμετρώνται στον δεύτερο ημιτελικό το βράδυ της Τετάρτης (22:00), θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό της επόμενης Κυριακής η Παρί Σεν Ζερμέν,


ΤΑ ΓΚΟΛ
13': Ο Ντι Μαρία εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Μαρκίνιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Γκουλάσι (0-1).
42': Λάθος απομάκρυνση από τον Γκουλάσι, ο Παρέδες πέρασε διαγώνια στην περιοχή στον Νεϊμάρ και αυτός με έξοχο τακουνάκι έστρωσε στον Ντι Μαρία, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 2-0.
56': Ο Ντι Μαρία έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Μπερνάτ σε δύο χρόνους με κεφαλιά έκανε το 3-0. Το γκολ ελέγχθηκε από τον VAR αλλά δεν διαπιστώθηκε παράβαση.

Ο Ολλανδός διαιτητής Μπγιόρν Κάιπερς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Λάιμερ, Χόλστενμπεργκ, Πόουλσεν, Κιμπεμπέ.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάσι, Ουπαμεκανό, Κλόστερμαν (83' Όρμπαν), Μουκέλε, Λάιμερ (62' Χόλστενμπεργκ), Καμπλ (64' Άνταμς), Ζάμπιτσερ, Ανχελίνο, Ενκουνκού (46' Φόρσμπεργκ), Όλμο (46' Σικ), Πόουλσεν.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ρίκο, Κέρερ, Τιάγκο Σίλβα Κιμπεμπέ, Μπερνάτ, Μαρκίνιος, Παρέδες (83' Ντράξλερ), Ερέρα (83' Βεράτι), Νεϊμάρ, Ντι Μαρία (86' Τσούπο Μότινγκ), Εμπαπέ (86' Σαράμπια).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα