Champions League: Η κορυφαία 23άδα της σεζόν - Απουσιάζει ο Κριστιάνο (pic)

Η UEFA ανακοίνωσε την κορυφαία 23άδα ποδοσφαιριστών για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο Champions League, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να απουσιάζει από τη σχετική λίστα. 

Το Champions League ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες με την Μπάγερν να ανεβαίνει στην κορυφή της Ευρώπης, επικρατώντας της Παρί Σεν Ζερμέν στον μεγάλο τελικό. Από τη μεριά της η UEFA ύστερα από την ολοκλήρωση του φετινού «μαραθωνίου», ανακοίνωσε τις επιλογές της για την κορυφαία 23άδα ποδοσφαιριστών της σεζόν.

Όπως αναμενόταν, η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν, είχε την τιμητική της με 9 εκπροσώπους, ενώ αυτό που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη είναι η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη σχετική λίστα, με τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους να μην συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των κορυφαίων από την UEFA.

Αναλυτικά η κορυφαία 23άδα στο Champions League για τη σεζόν 2019-2020:

Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν), Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λόπες (Λιόν).

Αμυντικοί: Ντέιβις (Μπάγερν), Κίμιχ (Μπάγερν), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Ουπαμεκάνο (Λειψία), Ανχελίνο (Λειψία), Αλάμπα (Μπάγερν).

Μέσοι: Τιάγκο Αλκάνταρα (Μπάγερν), Ντε Μπράινε (Μάντσεστερ Σίτι), Αουάρ (Λιόν), Γκορέτσκα (Μπάγερν), Σάμπιτζερ (Λειψία), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκόμεζ (Αταλάντα), Μίλερ (Μπάγερν).

Επιθετικοί: Γκνάμπρι (Μπάγερν), Λεβαντόβσκι (Μπάγερν), Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα